Η εταιρεία

Ιστορικό της εταιρείας

Η Εταιρεία Amore Casa ιδρύθηκε το 1999 με πρώτη έδρα Καρυωτάκη 4 στην Παιανία και στην συνέχεια μεταφέρεται στην Βασ. Φρειδερίκης 64 στην Παιανία, σε εγκαταστάσεις (400τ.μ.) που στεγάζουν τις λειτουργίες και τις δραστηριότητές της. Από αρχή της δημιουργίας της η εταιρεία προσανατολίστηκε στη δημιουργία και τη διανομή βρεφικών-παιδικών εσωρούχων υψηλής ποιότητας, για την οποία και έχει αναγνωριστεί.

Φιλοσοφία της εταιρίας

Η φιλοσοφία της Amore Casa, είναι να συμβαδίζει με τις ανάγκες της παιδικής μόδας και τις εξελίξεις της. Μελετώντας το σύγχρονο τρόπο ζωής του παιδιού και σκοπεύοντας στην απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη, να δημιουργεί με απόλυτη ευθύνη βρεφικά-παιδικά εσώρουχα αλλά και ρούχα, μέσα από συνεργασίες , μοναδικού σχεδιασμού και εξαίρετης ποιότητας.

Οι Αρχές μας

Φροντίδα

Καθημερινή επιδίωξή μας είναι η δημιουργία προϊόντων που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής των παιδιών μας.


Ακεραιότητα

Σε κάθε δραστηριότητά μας λειτουργούμε με ακεραιότητα και βαθύ αίσθημα ευθύνης. Γνωρίζουμε ότι η μακροχρόνια πορεία μιας εταιρείας εξαρτάται από τη συνέπειά της σε σχέση με τις αρχές, τις αξίες και την ηθική της. Πρόθεσή μας είναι το όνομά μας να αποτελεί διαχρονικά εγγύηση για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.


Ποιότητα

Σε κάθε δραστηριότητά μας σταθερή επιδίωξή μας είναι τα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Εφαρμόζουμε τους Ελληνικούς κανονισμούς και λειτουργούμε αυστηρά μέσα στο πλαίσιο της νομοθεσίας αλλά συγχρόνως, πρωτεύουσα επιδίωξη όλων μας είναι να επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες για να ανταποκριθούμε στις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές που θέτουμε οι ίδιοι.


Αξιοπιστία

Σε κάθε δραστηριότητά μας η υλοποίηση των στόχων μας γίνεται πραγματικότητα μέσω του προσεκτικού επιχειρηματικού σχεδιασμού και της ποιοτικής παραγωγής. Φιλοδοξούμε αυτή η συνέπεια λόγου και πράξης που χαρακτηρίζει τη δράση και τα προϊόντα μας να συνεχίσει να αποτελεί εχέγγυο της αξιοπιστίας μας.


Ικανοποίηση του πελάτη

Σε κάθε δραστηριότητά μας, σημείο αναφοράς αποτελεί η ικανοποίηση των πελατών μας. Θεωρούμε ότι το πραγματικό στοίχημα της Amore Casa, είναι να ικανοποιήσει τους πελάτες της και να διατηρήσει την προτίμησή τους. Γι’ αυτό προσπαθούμε κάθε μέρα να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.